top of page

Thunder Lounge este despre esența povestirilor de a aduce oamenii împreună și de a contribui la dezvoltarea colectivă. Am creat acest eveniment cu gândul la cei care își doresc să-și extindă cunoștințele atât în viața personală, cât și profesională. Evenimentul se desfășoară într-un cadru confortabil, având ca scop dezvoltarea de oportunități pentru a-ți atinge potențialul.

Untitled_Artwork 11_edited.png

Ce trebuie tu să faci?

Untitled_Artwork 8.png
Alege o carte

Înțelegem că dezvoltarea cunoștințelor este cheia creșterii personale și profesionale. Astfel, ne dorim să susținem călătoria ta. Îți vom oferi un cadou din Biblioteca Dărniciei, o carte care rezonează cu interesele, pasiunile și obiectivele tale. Ne dorim să creăm prin evenimentul Thunder Lounge, o comunitate de oameni dornici să se conecteze, să învețe și să crească împreună.

Untitled_Artwork 15.png
Untitled_Artwork 9.png
Extinde-ți pasiunea de a povesti

În inima evenimentului, se află poveștile pe care le aduci cu tine. Acesta este locul unde să-ți împărtășești propriile povestiri, fie că sunt amuzante, pline de căldură sau care aduc în prim-plan anumite concepte și gânduri. Este acea atmosferă în care narațiunea fiecăruia are un loc și acele conexiuni cu însemnătate care pot apărea dintr-o poveste comună.

Untitled_Artwork 14.png
Untitled_Artwork 10.png
Crează noi conexiuni

Într-o lume care se simte uneori deconectată, aceasta este oportunitatea ta de a construi legături cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru domeniul în care lucrezi sau povești comune despre dezvoltarea carierei și a potențialului fiecăruia. Vei întâlni oameni deschiși, pregătiți să împărtășească experiențe și să te susțină în călătoria ta.

Untitled_Artwork 16.png
Untitled_Artwork 11_edited.png

Cum devii parte din experiența Thunder Lounge? 

Totul începe cu un formular simplu pe care să-l completezi.

Participând la eveniment, devii membru și în Comunitatea The Thunder Way. Abia așteptăm să povestim cu tine!

bottom of page