top of page
title.png

Te-ai gândit vreodată la impactul pe la care îl poate avea un program de mentorat asupra ta?

 

Imaginează-ți că intri într-o lume în care poți beneficia de înțelepciunea și experiența celor care au parcurs aceeași cale ca tine înainte. Ai parte de îndrumări de specialitate care te ghidează către direcția dorită.

 

Și nu numai. Mentorii au rolul de a contribui la dezvoltarea abilităților tale, la consolidarea încrederii în tine și la îmbunătățirea modului în care gândești, astfel încât să poți progresa în carieră și să îți atingi obiectivele propuse.

 

În esență, o relație de mentorat prosperă pe încredere și presupune un schimb reciproc de cunoștințe, experiențe și resurse. Iar prin discuții individuale, Thunder Mentorship se va concentra exclusiv pe nevoile și curiozitățile tale.

mentorship_post_3 1.png

MENTORII

Rectangle 119.png

Cris

 #Business    #Leadership    #Marketing    #Career    #PersonalGrowth 

Cris întruchipează spiritul de determinare și dăruire neclintită, luptând pentru a pune în aplicare schimbări pozitive și pentru a contesta starea actuală a lucrurilor. Este un adept al valorilor și pune în mod constant oamenii pe primul loc, pledând pentru empatie, bunătate și recunoștință în societatea noastră. Caută mereu oportunități de a crea valoare în viața oamenilor prin organizarea diferitelor inițiative.

Rectangle 127.png

Iuli

 #DeveloperCareer    #PersonalGrowth  

Iuli are acest talent uimitor de a fi un ascultător incredibil, mai ales când vine vorba de rezolvarea micilor puzzle-uri ale vieții. Poți conta oricând pe ea pentru a-ți asculta povestea și pentru a-ți oferi câteva perspective personale. Cu un entuziasm aparte, se implică activ în comunitate și își dorește să ajute pe oricine are nevoie de câteva îndrumări și sfaturi pentru a-și ghida drumul în viață.

bottom of page